מתכון: תבשיל קארי דלעת



תבשיל קארי דלעת



תבשיל עשיר בניחוחות, צבעים וטעמים מהמזרח הרחוק

מצרכים:
2.5 כוסות דלעת קלופה וחתוכה לקוביות
3 שיני שום קצוצות
2 ס"מ שורש ג'ינגר טרי מגורד
1/4 פלפל צילי אדום טרי קצוץ דק
2 כפות שמן קנולה
1/2 חבילה טופו חתוכה לקוביות 
כפית קארי
1/2 כוס ציר מרק ירקות/מים 
1/2 כוס חלב קוקוס

הוראות הכנה:
1. במחבת גדולה מחממים 2 כפות שמן קנולה, מוסיפים את השום , הגינגר והצ'ילי ומטגנים כמה דקות עד שעולה ריח .

2.מוסיפים את הטופו וממשיכים בטיגון עד שהטופו מזהיב קלות 

3.מוסיפים את הקארי ומערבבים עד לכיסוי כל החומרים

4.מוסיפים את ציר המרק וחלב הקוקוס, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על אש בינונית -נמוכה כ 20-25 דקות עד שהדלעת מתרככת

מגישים לצד אורז מלא/בסמטי או קינואה

 

מאת:

רותם ברנר -מאמנת תזונה ואורח חיים בריא

נייד :052-8989182 מייל: brenner.rotem@gmail.com

מוזמנים לבקר באתר:rotembrenner.co.il  או בפייסבוק

 

 

 

 

חזרה למתכונים