ירקות מוקפצים לארוחת אמצע שבוע



אז ככה, בד״כ בימי שלישי אני אוסף את כל הירקות שנשארו לי ומכין מנת ירקות מוקפצים עם חזה עוף ברוטב טריאקי וסויה.
 


מאוד פשוט - 
כל סוגי הירקות שיש, חותכים לקוביות/פרוסות/רצועות ומקפיצים במחבת עמוקה עם רוטב סויה וטריאקי.

 


מוסיפים המון ירק קצוץ (טרי טרי), רצועות חזה עוף (לא חובה למי שמעדיף בלי בשר/עוף) ומכסים במכסה לעשר דקות,

מדי פעם מערבבים.

 


אני מוסיף מלח, פלפל, אבקת שום, קצת קשיו לא קלוי ורצועות שקדים קלופים לא קלויים.
 


זהו - קל, מהיר וטעים!
 

 


שיהיה בתאבון :)

 

חזרה למתכונים