מתכון לסלט ירוק



 

סלט ירוקים טעים במיוחד שזוכה במחמאות בכל ארוחה..

מומלץ ליד כל מנה בשרית ומהווה ארוחה שלמה!

העלים הירוקים עשירים: בכלורופילים, נוגדי חמצון המסייעים לנו בניקוי הגוף ובהאטת תהליכי ההזדקנות, 

ובסיבים תזונתיים המעניקים לנו תחושת שובע לאורך זמן ומסייעים בפעילות מערכת העיכול.

 

מצרכים:

זר פטרוזיליה

חצי זר רוקט 

חצי זר רשד

שלושה עלים - חסה עגולה/ אייסברג

4 כפות שמן קנולה

150 גר' שקדים מולבנים פרוסים

לימון שלם 

 

אופן ההכנה:

את כל הירק יש לקצוץ ולשים בקערה

במקביל יש לקלות את השקדים עם כף שמן וכפית מלח עד להשחמה, ברגע שהשקים מושחמים י לשים בקערית עד לקירור.

בקערה מערבים את כל הירק עם השמן, המלח והלימון טועמים ומשפרים על פי הטעם.

לפי ההגשה מפזרים את השקדים מעל.

 

בתאבון.

 

 

 

 

 

 

 

חזרה למתכונים