מתכון: תבשיל קארי דלעת



פסטה פרימוורה

זו הפסטה האהובה עליי!  פסטה צבעונית וקלילה שמתאימה לימי הקיץ

וכללי המשחק בפסטה זו הם פשוטים:  כמה שיותר ירקות טריים של העונה!

 

 

מצרכים:

5 שיני שום

צרור עליי בזיליקום טריים

5 כפות שמן זית

ירקות: קישוא, עגבניות שרי, פלפל, אפונה ירוקה טרייה, כרובית

מלח גס

רבע כפית פלפל שחור גרוס

חצי חבילת פסטה – על פי בחירתכם

 

אופן ההכנה:

בסיר נפרד מבשלים את הפסטה האהובה עליכם, על פי הוראות היצרן.

חותכים לקוביות את כל הירקות ושמים בקערה.

במחבת גדול מחמים את השמן זית, מוספים: את שיני השום חתוכות לפרוסות דקות, חצי מכמות עלי הבזילקום המופרדים מהגבעול, כוס עגבניות שרי חתוכות לחצאים ובהדרגה מוסיפים את הירקות ומקפיצים קלות על אש גבוהה כ 5 דק.

את הפסטה המבושלת מוסיפים לירקות ומטבלים במלח ופלפל על פי הטעם.

המלצה: יש לגוון בצבעוניות ל הירקות ולבחור מגוון צבעים מכל סוג של ירק.

 

בתאבון!

 

 

חזרה למתכונים