מיני פריטטה



מיני פריטטה

 

 

 

פריטטה היא סוג של חביתה אוורירית שמכינים בתנור.
בגירסת מאפינס,מיני אישית.
ניתן לשלב בה טעמים כיד הדמיון וכמובן בטעמים שילדכם אוהבים. מהווה ארוחת עשר מושלמת.

 

מצרכים:

3 ביצים

3 כפות חלב

1/4 כוס גבינה צהובה מגוררת 

מעט מלח

ירקות חתוכים:ברוקולי,עגבניות , בטטה פלפל אדום, תירס, אפונה, גבינה בולגרית, פטריות, 

15 תבניות מאפין (מנג'טים) בגודל מיני או 8 מנג'טים גדולים.

 

הוראות הכנה:

 1. מחממים תנור ל 190 מעלות.

2. שוברים את הביצים לקערה,מוסיפים את החלב והגבינה ומערבבים.

3. מערבבים עם הביצים את הירקות שבוחרים 

4. את התערובת מוזגים למנג'טים באופן שווה

5. מכניסים לתנור ואופים כ 15-20 דק' עד שהפריטטה יציבה.

6. מצננים מעט והפריטטה מוכנה לאכילה.

 

 

מאת:

רותם ברנר -מאמנת תזונה ואורח חיים בריא

נייד :052-8989182 מייל: brenner.rotem@gmail.com

מוזמנים לבקר באתר:rotembrenner.co.il  או בפייסבוק

 

 

 

 

חזרה למתכונים