כריך בצורות



כריך בצורות

 

 

עבור ילדנו, הרבה פעמים צורת ההגשה היא זאת שתקבע האם יאכלו את האוכל או לא. 
שימוש בחותכני עוגות/ בצק סוכר יעשה את ההבדל.

וכמובן ששיתוף הילד בהכנת הכריך תעלה את הסיכוי שכריך יאכל ולא יחזור הביתה.

החותכנים מתאימים בעיקר לירקות קשים כמו: מלפפון, גזר, פלפל אדום וכו'...

 

 

מצרכים:

לחם מלא / כוסמין פרוס

מילוי לבחירתכם: חביתה, גבינה צהובה, גבינה לבנה, אבוקדו, טחינה

ירקות: עגבניה, מלפפון, חסה, גמבה גזר

 

הוראות הכנה:

1. לוקחים שתי פרוסות לחם מלא ומכינים את הכריך שילדכם אוהב

2. סוגרים עם פרוסת לחם נוספת, בוחרים חותכן: עיגול מלבן, לב..לוחצים אל מרכז הכריך ובחלק הרך מוציאים החוצה.

3. את אותו הדבר ניתן לעשות עם הירקות: פרסו רצועות מלפפון, קולורבי, גזר וקשטו את הארוחות המוגשות לילדים.

 

 

זהו רעיון פשוט אך תווכחו כי הוא עושה את ההבדל.

 

 

מאת:

רותם ברנר -מאמנת תזונה ואורח חיים בריא

נייד :052-8989182 מייל: brenner.rotem@gmail.com

מוזמנים לבקר באתר:rotembrenner.co.il  או בפייסבוק

 

 

 

 

חזרה למתכונים