סלט פיצוחים ובייבי שומר

 

מצרכים

חבילת עלי סלנובה

2 ראשי שומר

עלי בזיליקום

כוסברה

חצי כוס אגוזי מלך

2-3 כפות גרעיני חמניה

2-3 כפות גרעיני דלעת

2 כפות חמוציות

6 משמשים מיובשים חתוכים לרבעים

לרוטב

2 כפות חרדל כף שמן זית 2 כפות חומץ בלסמי

אופן הכנה

פורסים את השומר לשמיניות ומניחים ומשרים במלח ולימון

מקפיצים על אש נמוכה את הפיצוחים יחד עם החמוציות והמשמשים

ומניחים בצד

מערבבים את החסה עם צרור הבזיליקום מוסיפים את הכוסברה והשמיר

כשהפיצוחים התקררו מערבבים עם שאר העלים זולגים את הרוטב

ומערבבים

מסדרים את השומר בתחתית צלחת ההגשה ומניחים את הסלט